Scanpan TechnIQ 2,8L/22cm Windsor steelpan

DE WINDSOR STEELPAN

Perfect voor het inkoken van sauzen en bouillons. Waarom? Dankzij de hoge, schuine zikanten is er een groot raakvlak, waardoor de vloeistof snel vermindert dus zal bijvoorbeeld een BBQ-saus ontzettend snel indikken. De uitlopende zijden zorgen er tevens voor dat roeren en klutsen eenvoudig is.

De Windsor steelpan kan uiteraard ook als normale steelpan worden gebruikt voor het bereiden van gerechten zoals pap en in het algemeen voor kleinere porties eten.

De Windsor is voorzien van Stratanium+ anti-aanbaklaag van professionele kwaliteit daardoor laat het eten perfect los en is uitzonderlijk eenvoudig schoon te maken.

  • Inhoud: 2.8 liter.
  • Diameter: 22 cm
  • Geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie en de oven (tot 260 graden).
  • Vaatwasserbestedig, handafwas aanbevolen
  • Gemaakt van handgegoten gerecyled aluminium met een RVS greep

SCANPAN:

WERELDWIJD DE VOORKEUR VAN CHEF-KOKS

In SCANPAN’s geschiedenis van meer van 60 jaar hebben we ons ingezet om ervoor te zorgen dat onze in Denemarken geproduceerde pannen een behoorlijk uniek fenomeen zijn. We gebruiken alle hulpmiddelen die tot onze beschikking staan om ons unieke vakmanschap, waarbij iedere koekenpan met de hand word gegoten van aluminium, te combineren met hoogwaardige en gepatenteerde technologieën, waardoor de anti-aanbaklaag van SCANPAN wereldwijd beroemd is.

Stratanium anti-aanbaklaag

Met de introductie, drie jaar geleden, van onze Stratanium-coating, heeft SCANPAN opnieuw de grenzen overschreden van wat een anti-aanbaklaag kan doen. Het is ons gelukt een oppervlaktecoating te ontwikkelen die een indrukwekkend loslaateffect combineert met duurzaamheid en unieke bak- en braadeigenschappen.

Met Stratanium hoeft u geen gebruik te maken van olie of boter tijdens het bakken. Noch om de juiste mate van knapperigheid en bruining te bereiken.

Met Stratanium hoeft u zich geen zorgen te maken over wat voor keukengerei u gebruikt. Dankzij de sterke coating kunt u zelfs metalen keukengerei gebruiken.

En schoonmaken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Met Stratanium + anti-aanbaklaag, krijgt u alle geweldige eigenschappen van Stratanium - en meer.

Chef-koks en voedselliefhebbers vereisen iets extra's. Ze selecteren zorgvuldig het beste. Dat geldt voor alles wat eraan bijdraagt om het eindresultaat op het bord te creèren, niet in het minst het keukengerei.

Stratanium + anti-aanbaklaag is op verschillende manieren voor hen ontwikkeld:

Smaak: Het lichtelijk ruwe oppervlak is geoptimaliseerd voor het beste kookresultaat. U zult bijvoorbeeld meer knapperigheid kunnen bereiken tijdens het bakken dan met enige andere coating.

Duurzaamheid: Regelmatig koken verslijt uw kookgerei. Dat is waarom we de Stratanium+ anti-aanbaklaag extra duurzaam hebben gemaakt, waardoor de levensduur van het keukengerei word vergroot.

Loslaatvermogen: Stratanium+ zorgt dat voedsel optimaal wordt losgelaten. Voedsel blijft niet plakken en schoonmaken is snel en eenvoudig.

Stratanium + is getest en goedgekeurd door professionele chef-koks.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Scanpan