Scanpan TechnIQ koekenpan 30 cm

TECHNIQ Serie

Dit is verre van een conventionele koekenpan. De lage, scheve randen geven genoeg ruimte om het eten om te draaien, wat vooral een geweldig voordeel is voor vis en andere kwetsbare ingrediënten.

Bovendien zorgen de uitlopende zijkanten ervoor dat voedsel gemakkelijk uit de pan glijdt en zorgt ze ook voor gelijkmatige aanbraden omdat stoom de pan snel verlaat, waardoor de pan droog blijft om te bakken.

De extra lange steel is goed uitgebalanceerd, zodat je de pan gemakkelijk in beweging kunt houden terwijl je roert, bijvoorbeeld bij het maken van een roerei, en de pan heeft een uitgebalanceerd gewicht.

De pan is veilig in de oven tot 260 °C.

De Moderne koekenpan is voorzien van Stratanium+ anti-aanbaklaag van professionele kwaliteit daardoor laat het eten perfect los en is uitzonderlijk eenvoudig schoon te maken.

  • Diameter 30 cm
  • Geschikt voor alle warmtebronnen waaronder inductie en de oven (tot 260 graden).
  • De TechnIQ pannen zijn gemaakt van handgegoten gerecyled aluminium met RVS grepen
  • Vaatwasserbestendig maar handafwas aanbevolen

SCANPAN: 

WERELDWIJD DE VOORKEUR VAN CHEF-KOKS

In SCANPAN’s geschiedenis van meer van 60 jaar hebben we ons ingezet om ervoor te zorgen dat onze in Denemarken geproduceerde pannen een behoorlijk uniek fenomeen zijn. We gebruiken alle hulpmiddelen die tot onze beschikking staan om ons unieke vakmanschap, waarbij iedere koekenpan met de hand word gegoten van aluminium, te combineren met hoogwaardige en gepatenteerde technologieën, waardoor de anti-aanbaklaag van SCANPAN wereldwijd beroemd is.

Stratanium anti-aanbaklaag 

Met de introductie, drie jaar geleden, van onze Stratanium-coating, heeft SCANPAN opnieuw de grenzen overschreden van wat een anti-aanbaklaag kan doen. Het is ons gelukt een oppervlaktecoating te ontwikkelen die een indrukwekkend loslaateffect combineert met duurzaamheid en unieke bak- en braadeigenschappen.

Met Stratanium hoeft u geen gebruik te maken van olie of boter tijdens het bakken. Noch om de juiste mate van knapperigheid en bruining te bereiken.

Met Stratanium hoeft u zich geen zorgen te maken over wat voor keukengerei u gebruikt. Dankzij de sterke coating kunt u zelfs metalen keukengerei gebruiken.

En schoonmaken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Met Stratanium + anti-aanbaklaag, krijgt u alle geweldige eigenschappen van Stratanium - en meer.

Chef-koks en voedselliefhebbers vereisen iets extra's. Ze selecteren zorgvuldig het beste. Dat geldt voor alles wat eraan bijdraagt om het eindresultaat op het bord te creèren, niet in het minst het keukengerei.

Stratanium + anti-aanbaklaag is op verschillende manieren voor hen ontwikkeld:

Smaak: Het lichtelijk ruwe oppervlak is geoptimaliseerd voor het beste kookresultaat. U zult bijvoorbeeld meer knapperigheid kunnen bereiken tijdens het bakken dan met enige andere coating.

Duurzaamheid: Regelmatig koken verslijt uw kookgerei. Dat is waarom we de Stratanium+ anti-aanbaklaag extra duurzaam hebben gemaakt, waardoor de levensduur van het keukengerei word vergroot.

Loslaatvermogen: Stratanium+ zorgt dat voedsel optimaal wordt losgelaten. Voedsel blijft niet plakken en schoonmaken is snel en eenvoudig.

Stratanium + is getest en goedgekeurd door professionele chef-koks.

 

Meer informatie

Meer informatie
Merk Scanpan